Alle 9 resultaten

Suar hout

Suar hout is een tropisch hardhout met een typerende tekening en wordt voornamelijk uit Indonesië geïmporteerd. De kleurschakeringen van dit hout varieert sterk wat zorgt voor prachtige contrasten tussen het centrum en de buitenranden van de boom.

Van dit Indonesische hardhout maken wij onze prachtige boomstam tafels. Deze vindt u in onze webshop. Voor een offerte op maat vult u het contactformulier in!

Deze producten worden altijd door onze eigen chauffeurs bezorgd en geplaatst. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

De hieronder aangeboden producten worden allemaal met de hand vervaardigd en zijn daarom allemaal uniek. Uiteraard kunt u wel kiezen om meerdere aantallen te bestellen. Deze kunnen qua looks wel wat afwijken doordat het een natuurlijk product betreft. De afmetingen zullen identiek zijn.

U bent van harte welkom om onze houtwerkplaats eens te bezoeken. Deze zit slechts 5km van onze winkel vandaan! Hier kunt u ons vakmanschap bewonderen en uw eventuele wensen bespreken.

Heeft u vragen, ideeën en / of opmerkingen over de producten van Suar hout? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!