Toont alle 7 resultaten

Polyester plantenbakken wit

Met trots presenteren wij onze Polyester plantenbakken wit collectie. Deze plantenbakken zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester daardoor zijn deze 100% vorstbestendig. De plantenbakken zijn zowel buiten als binnen te gebruiken. De keuze uit de verschillende soorten en maten is enorm. Al onze plantenbakken zijn te leveren in elke gewenste RAL-kleur. Wilt u een andere kleur, meerdere aantallen of unieke afmetingen? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat; info@indoortweepuntnul.nl of 06-27570916.

Service:

De bodem van de polyester plantenbakken is standaard helemaal dicht. Wilt u gaten in de bodem ter verbetering van de drainage? Geen probleem, tegen een kleine meerprijs boren wij er deze netjes voor u in! Ook het aanleveren van hydrokorrels en potgrond behoort tot de mogelijkheden.

Onze eigen chauffeurs zetten de pot gelijk op de door u aangeven plek zodat u zelf niet hoeft te tillen. Ook het vullen van de plantenbakken met Hydrokorrels en potgrond doen wij, mits deze door ons wordt geleverd. Wij ontzorgen u hiermee volledig en dat doen wij graag!

Tip! Zorg voor voldoende waterafvoer aan de onderzijde door enkele gaatje te boren. Vul de plantenbak voor 1/3 met hydro korrels om een gezond klimaat te creëren.