Toont alle 6 resultaten

Hoogglans Polyester Plantenbakken

Onze hoogglans polyester plantenbakken zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Dat wil zeggen dat er tijdens het productieproces een metalen membraam word mee verweven om de bak extra stevig te maken. Dit maakt deze plantenbakken niet alleen extra stevig maar ook 100% vorstbestendig.

Kiest u voor de witte of zwarte kleur is deze kleur al tijdens het productie proces bepaald en zit deze door en door door de plantenbak. Er kan dus géén kleurslijtage optreden. Kiest u voor een eigen Ral-kleur wordt deze gespoten op de door u gewenste RAL-kleur.

Bij alle plantenbakken zijn meerdere afmetingen en (Ral)kleuren mogelijk!

De bodem van deze hoogglans polyester plantenbakken zit standaard helemaal dicht. Wilt u er toch gaten in, of zelfs de volledige bodem verwijderen? Géén probleem. Wij maken deze er gratis voor u in!

Tot slot kunt u bij Indoor 2.0 ook voor een erg scherpe prijs hydrokorrels en potgrond bij bestellen. Wij bieden u hiervoor de complete service en ontzorgen u graag.

Wilt u een andere kleur, meerdere aantallen of unieke afmetingen? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat; info@indoortweepuntnul.nl of 06-27570916.