Kunstplanten en kunstbloemen

Heb je geen groene vingers of ben je je wekelijkse bezoek aan de bloemist beu? Dan zijn onze  kunstbloemen en kunstplanten de oplossing! Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en behoeven geen onderhoud. Je moet ze alleen zo nu en dan een beetje afstoffen. Zoek er een mooie pot of vaas bij, en je hebt altijd groen in huis!

De kunstplanten en kunstbloemen uit onze collectie zijn gevoerd in de hoogste kwaliteit.  Wij kiezen in dit assortiment enkel voor de bloemen en planten die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Deze kunstbloemen en planten zijn altijd UV-bestendig waardoor deze, ook in de zon, niet van kleur veranderen. U kunt deze dan ook zowel binnen als buiten prima gebruiken. Doordat alle kunstbloemen en planten zijn gevoerd met ijzerdraad kunt u deze makkelijk in de gewenste vorm buigen.

Bent u op zoek naar een kunstbloem of plant die niet in onze online collectie staat? Of wilt u grote aantallen bestellen? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat; info@indoortweepuntnul.nl of 06-27570916.