Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Polyester bloempotten

Met de polyester bloempotten serie gaat Indoor 2.0 voor kwaliteit. De producten in deze categorie zijn duurzaam en gemaakt van de beste materialen. Door de aandacht die besteed wordt aan de afwerking en de eerder genoemde hoogwaardige materialen gaan de potten lang mee en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze pot is geschikt voor zowel binnen als buiten en is makkelijk te reinigen. Zo zien ze er ook na jarenlang gebruik nog als nieuw uit.

Opmaak: Bij het bestellen van deze pot krijgt u de mogelijkheid om direct een opmaak met kunstbloemen te bestellen. Uiteraard kunt u ook de opmaak van de ene bloempot wisselen met de opmaak van een andere bloempot. De opmaak word door middel van schuim vastgezet in uw bloempot en afgedekt met een klein laagje potgrond. Door de hoge kwaliteit van de kunstplanten en onze nette afwerking is dit niet van echt te onderscheiden.

Garanties: Vorstbestendig, UV Bestendig, 2 jaar garantie, Lichtgewicht en handzaam en Handgemaakt.

Heeft u vragen over onze polyester bloempotten? Wilt u een offerte op maat of de hydrokorrels en potgrond bijbestellen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!